кадър бТВАнгел Папалезов, който оглавява сектор Културно-исторически ценности в ГД Национална

...
кадър бТВАнгел Папалезов, който оглавява сектор Културно-исторически ценности в ГД Национална
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата повдигна обвинение на Ангел Папалезов от ГД Национална полиция

кадър бТВ

Ангел Папалезов, който оглавява сектор „ Културно-исторически полезности ” в Групово дело „ Национална полиция ” е разследван от месеци поради контактите си с Васил Божков и към този момент е с повдигнато обвиняване, заяви Нова тв.

Обиските в кабинета и дома му са резултат от авансово планувана акция. Към този час той е с повдигнато обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група, създадена с користна цел. 

Акцията на спецпрокуратурата няма общо с рокадите в Министерство на вътрешните работи, безапелационни са проверяващи. Със заповед на министър Бойко Рашков, Папалезов е бил включен в групата, проверяваща ГДБОП. Именно там се води следствието против Божков, което е предизвикало подозрение дали няма да унищожи част от събраните към този момент доказателства. Причината с нова заповед на Рашков да бъде освободен от екипа проверяващи на този стадий не е ясна.

Ангел Папалезов е с изключен телефон и не беше открит за коментар.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР